TaxJar Sales Tax Compliance voor e-commerce

TaxJar heeft de manier waarop bedrijven omgaan met de compliance van de Amerikaanse Sales Tax opnieuw bedacht.

Het cloudgebaseerde platform automatiseert het hele salestax-levenscyclus over al je verkoopkanalen - van berekeningen en tracking van nexus tot rapportage en indienen. Met innovatieve technologie en onze bekroonde ondersteuning, vereenvoudigen wij de compliance van sales belasting, zodat u met gemak kunt groeien.

https://www.taxjar.com

• Amerika, BTW, tax, salestax, taxjar