Verhuizing in Houston Texas

In Houston Texas gaan we verhuizen naar een nieuw kantoor. We hebben gemerkt dat steeds meer bedrijven de kansen in Houston gaan benutten. En daar helpen wij als Van Holland Group natuurlijk graag bij. Onze Texas backoffice is vanaf het begin van deze maand gevestigd in het bekende ION pand in Houston. De ION is een gebouw van 24.700 vierkante ... Lees verder »

1e Mei 2024
Zo open ook jij eenvoudig jouw export kantoor in Florida USA

Waarom jij een export of sales kantoor moet openen in Florida USA Overweeg jij om een export kantoor te openen in Florida? Dan zou dit wel eens een hele goede zet kunnen zijn. Florida is namelijk de vierde economie van de Verenigde Staten en heeft meer ICT bedrijven dan Sillicon Valley. Met trots draagt Florida dan ook de bijnaam ... Lees verder »

11e Jan 2024
Handboek - Als Nederlander je bedrijf in de VS starten

Stap voor stap handleiding Alles wat je moet weten over het starten van een bedrijf in de VS. Denk jij er over na om een bedrijf of filiaal in de Verenigde Staten op te zetten? Maar je weet niet of het als buitenlander wel is toegestaan om in Amerika een bedrijf te beginnen. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je juist een ... Lees verder »

11e Dec 2023
Wij gaan verhuizen naar Baarn

Vanaf 1 december 2022 zal de Van Holland Group BV gevestigd zijn in Baarn.We voegen de Nederlandse vestigingen Leeuwarden en Utrecht samen op één centrale locatie midden in Nederland.Het rijksmonument ‘Villa Canton’ is gelegen tegen het centrum van Baarn. Ons nieuwe adres is: Javalaan 73742 CN Baarn Telefoon: 035 36 90787 Route: Google ... Lees verder »

26e Nov 2022
1 2