In Houston Texas gaan we verhuizen naar een nieuw kantoor. We hebben gemerkt dat steeds meer bedrijven de kansen in Houston gaan benutten. En daar helpen wij als Van Holland Group natuurlijk graag bij. Onze Texas backoffice is vanaf het begin van deze maand gevestigd in het bekende ION pand in Houston.

De ION is een gebouw van 24.700 vierkante meter, zes verdiepingen hoog gelegen aan Main Street. Het gebouw heeft kantoorruimtes, bedrijfsincubators en versnellers, klaslokalen, een prototyping-lab, een investeerdersstudio en restaurants. Het evenementengebied van het gebouw, de ‘Forum Stairs’, biedt plaats aan maximaal 250 personen.

Je treft ons teamlid Jan-Luc Blakborn daar op werkdagen om je hands-on te ondersteunen en je de weg te wijzen in het Houston business netwerk. Een foto impressie kan je vinden op vanhollandgroup.nl/contact/houston-texas-usa/

Het nieuwe adres van de Van Holland Group in Houston is geworden:

Van Holland Group Inc.
4201 Main Street
Suite 200-137
Houston, Texas 77002
Phone 713.405.3664

 

We zijn ook nog steeds te vinden in Miami & Cape Coral FL, in Baarn NL, Willemstad Curacao en diverse HUBs in de USA.

Wil je upgraden naar het nieuwe Executive Pakket, met extra service, mogelijkheid om vergaderfaciliteiten te gebruiken, introducties in het lokale netwerk en Nederlandstalige ondersteuning? Neem dan contact op met ons en we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden voor jouw groei.

 

 

 Woensdag, Mei 1, 2024

« Terug